mandag den 11. februar 2013

Bloody monday ..

Jeg sidder tilbage på pinden efter en skøn weekend. Sanna var med mig hele weekenden og vi havde en masse skæg og ballade. Hun brugte knapt 2000kr på nyt træningstøj og sko lørdag morgen inden vi tog en omgang træning. Så var det tid til lidt shopping..
Lørdag aften var vi til Mellokväll (Mello = Melodifestival, melodi grand prix) hos sødeste Louise. Jeg fik æren af at krølle både Julia och Sannas hår og kørte så 50/50 redbull-vodka til vi skulle gå mod byen. Altså med andre ord er der en del sorte huller fra aftenen. Men vi var ude på Deluxe og danse-danse lidt og møde en masse mennesker! Vi gik hjem fra byen hvilket var mærkbart i fusserne dagen efter..

Søndag var en dovendag på sofaen med tømmermænd. Fy for pokker, hvor jeg mærker at jeg ikke er helt ung mere. Dagen afsluttedes med en times telefonsamtale af den slags man kunne ha' undværet ..

Og nu er jeg på job igen, back to reality desværre. Fucking lorte crappy skitbanan mandag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!