torsdag den 14. februar 2013

Happy Valentines, fuckers!

Jeg kunne ikke lade vær - en lidt provokerende titel som ikke har en skid med emnet at gøre. Men jo, glædelig valentines dag til alle som læser det såklart!

Nej det jeg vil skrive lidt om er min træning, som går forrygende. Det er nu to uger siden jeg startede med at træne og har været deroppe 6 gange. Planen er at jeg skal derop 1-2 gange mere i denne uge.
I weekendne købte jeg et pulsur fra Polar som jeg el-el-eeeelsker. Mit er ett Polar FT60F i en flot pink/rød/lilla farve..
Det er super motiverende at man kan holde styr på sin puls og holde sig i den rigtige zone hele tiden så man forbrænder maksimalt. Og så er det en mere præcis måling af min calorieforbrænding! ;D

Nedenfor ses mine to dage i denne uge med uret på.. Altså det er jo helt udemærket!

 
 
Og så igår på gymmet fik jeg Sanna til at tage billeder af mig mens jeg planker. Det var ben/røv dag igår men jeg slutter altid af med at træne mave/ryg.. Ser jeg lidt skulderdefinition der?
 
 
.. og på hjertefronten går det også godt. Er så småt kommet over min ex og har bestilt en lille førsommer rejse med BigD. Vi får ingen Valentines middag, men han får squeezet mig ind alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!