onsdag den 27. februar 2013

Min penthouse: Flytning

I fredags fik jeg nøglen til min nye lejlighed, og søndag sled jeg og mine tre skønne piger Charlotte, Louise og Minda for at få alle mine møbler ud af Mathias' lejlighed og op i min. Mon ikke vi allesammen var pretty damn thankful at der var elevator i bygningen? Jeg bor nu på 4. sal nemlig :D

Klokken 8:30 gik jeg over til Mathias lejlighed og begyndte at pakke mine ting ned i kasser og da pigerne kom klokken 11 var det igang med at skille møbler ad. Jeg kørte med Minda over og hente verdens største lortetrailer som jeg skulle få alt ind i.. Vi fik pakket alt ind i den på 2 timer, og så kørte vi ud og hentede min nye sofa. Så afsted til den nye lejlighed og laste alt ud: 2 kvinder nede på parkeringspladsen som lastede ind i elevatoren og to oppe som tog imod og bar det ind i lejligheden.. Klokken 15:45 kunne jeg aflevere traileren og ånde lettet ud.

Louise og Minda knokler for at få lortetraileren sat på bilen!

I mit nye køkken samler Charlotte og Louise mit spisebord <3 br="">

Jeg er så utroligt taknemmelig for at tøserne stillede op og hjalp til, og føler slet ikke at jeg kan takke dem på en god nok måde. For helvede hvor jeg skylder dem! Og nej, en SWEDBAR var ikke nok - jeg skal nok finde på noget!

I LOVE MY NF-BITCHES <3 br="">

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!