torsdag den 7. februar 2013

Operation Beach 2013 is a go-go!

Ja nu er vi sgu igang, damer og herrer. Sidste torsdag, den 31. januar var Louise og jeg oppe og melde os ind i træningscentret Sensia24, og tog så en lille session på 1,5 time med 20 minutters gang på båndet og så trænede vi med lidt vægte (bent over rows, bicep curls) og plank. Det var godt at komme igang!
Bil1: Træning af mave med 6 kg kettebell. Bil2: Mit udgangspunkt.
Bil3: Min middag efter første træning: hytteost og tun.

Weekenden var feeeeeedende så mandag var det på den igen med 20 minutters kondition og lidt arme/mave. Jeg skulle ha været med oppe og træne igår men BigD og jeg havde en dinner-and-a-movie date i stedet. Ups!

Men idag, måske i morgon, og så en gang i weekenden også. Og så blir ugens sidste dag afslappende, inden vi starter forfra på mandag. Målet er 3-4 gange om ugen, pulsen op og stramme til. Jeg skal bestemt ikke tabe mig - og jeg er velsignet med höjt stofskifte så jeg kan spise som jeg vil uden at tage på. Men jeg skal stramme op og blive lidt mere fit.. Mere markeret mavemuskulatur og en strammere deriére! Og følger markerede arme med så lad gå!

Er du sindsyg det er svært at finde fitspo billeder med piger som rent faktisk har bryster..! Jeg ved att mange mister deres lidt fordi det er fedt-depoter. Lidt heldigt mine er sili-depoter :p

Her er lidt billeder af det mål jeg har:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!