torsdag den 28. februar 2013

Save tonight

Jeg skal forsøge at skrive det her på svensk, men det betyder ikke at det bliver godt..

Fan var jobbigt det blev den kvällen. Jag hade gjord mig helt andra förväntningar och vill inte säga jag blev besviken, men det gick bara inte som jag hade tänkt mig.
Det var så skönt att se dig igen, prata, skratta, och mår bra med dig - som alltid. Och att maten var god var ju inte sämst heller.. Det ögonblick där vi var så nära varandra, vin i handen, i tystnad .. Bara musik, hjärtslag och oss - perfektion! Jag känner som du, jag kommer sakna dig så jävla mycket - men everything happens for a reason (nej, det var inte svenska!)..
Jag tänker på dig, och hoppas du mår bra varje dag. Jag tänker på det som vi lovade och hoppas att det blir så, även om där finns mycket tvivel. Hoppas på den uppringning, men för varje dag som går blir det mindre och det är bäst så. Vi måste båda fokusera på livet som det är nu. Om det inte känns helt rätt kommer vi mötas igen.

Och en låt som du förstår bäst ...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!