mandag den 4. februar 2013

Weekend deluxe

Tilbage på arbejdet efter en helt vildt awesome weekend. Den startede lidt småtrist pga. min kæmpenar af en ex-kæreste som ikke kan tåle at jeg ikke sidder hjemme og tuder over mit "store tab" længere.
Jeg nævnte at jeg ser en, og nogle ville måske sige det er lidt hurtigt - andre (min ex-nar) ville nok kalde det en rebound! Men jeg sætter ikke navn på det, jeg ved bare at jeg er glad igen.

Nå men min "Big D" hentede mig efter arbejde og så kørte vi hjem og skiftede tøj hos ham inden vi skulle på parmiddag. Tre par och hr. VC var vi, som hver især stod for en ret mad. Det var rigtigt hyggeligt at lære nye mennesker at kende på den måde, og følte mig lidt stolt af at være hans arm-candy. Vi tog hjem omkring ved midnatstid med taxi, hvor BigD prøvede at imponere med hans serbiske til taxichauføren, men jeg måtte rette ham fordi han sagde hans eget husnummer forkert! Men blev vildt imponeret over han kunne!

Lørdag vågnede jeg til duften af bacon og pandekager. OMG jeg husker ikke hvornår en fyr har lavet morgenmad af den kaliber til mig. Wauw! Så vi hyggede lidt med morgenmaden inden den stod på en 5 km spadsertur ned om Växjö søen og hente bimmeren. Vi skulle ha været til hockey, men det blev en æd-dig-fed-i-max-slik--og-chips aften med film i stedet. Såååå meget mere hyggeligt!


Søndag stod den på eventyr med kundeservice-pigerne! Vi tog til noget som hedder Boda Borg som er en slags Fangerne på Fortet hus, med forskellige Quests man skal løse. Det var ret underholdende men overraskende udmattende. Da jeg landede hjemme hos BigD klokken 17 var pizza, mere sofahygge og hans fantastiske selvskab en helt perfekt kombination..

Han er ret fantastisk ham her min "rebound" :p Ikke nok med at han er dødlækker, så har han et godt hovede på sine skulder, en skøn væremåde, og så forkæler han mig. Oh yeah, og så kan han synge ret så betagende! Chaching!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!