torsdag den 14. marts 2013

I'm having a bad, bad day..

Og ja, det kan jeg sige allerede klokken fucking 6:45 som den er lige nu! Jeg har ikke kunnet sove ordenligt hele natten - har vågnet flere gange. Så var det for varmt, så var det for koldt, så vågnede jeg med næsen i "hans" t-shirt og fik panik. Urgh - og så stod jeg lidt tidligere op for at træne tidligere og længere, men så var der sne på bilen, som så kom ned i mine støvler og på min jakke og i mit hår. Da jeg endelig får gjort bilen sne-fri og kommer ud på vejene er de ikke ryddet endnu - så jeg må køre 60-80 km/t hele vejen til Vxo som tager meget længere tid. Når jeg så kommer til træningscentret har jeg fucking glemt mit kort, som er den eneste måde at komme ind. FUCK PIS LORT!
Så nu er jeg på arbejde 1½ time inden jeg burde være. Oh fucking happy day! Ja jeg er sur, og irriteret. Det eneste positive ved denne dag, udover det er dagen inden fredag, er at jeg har fået en mail om at jeg skal ringe til min bilsælger her til formiddag fordi han har et forslag. Men med mit lorte-held så er bilen sgu nok solgt inden jeg kommer i kontakt med ham.

LORT

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!