tirsdag den 19. marts 2013

Lågsus og LYX til prinsessen

Man skal aldrig nedprioritere at forkæle sig selv, og det er jeg absolut stor fan af. Derfor har jeg i sidste uge købt 25 "bath bombs" fra Bee Beautiful i England så mine fremtidige badekars-aftener bliver mere luksuriøse!
De kom igår og pakken duftede bare såååå godt. Jeg købte 5 forskellige varianter og glæder mig meget til i aften, hvor min plan står på:
- Bagekartoffel med skagenröra (google det, danskere - det er muuuumsigt!)
- Badekars hygge med min nye badebombe, musik, og måske et lille glas rødt?
- Zipperal putteri på sofaen med Grease (som søde Minda har lånt mig!)Kan det blive meget bedre - nooooo! Og så vil jeg lige indskyde at prinsessen her stod op klokken 5:20 og trænede lige 1:20 time i morges. ASS! Fandme en feel-good-situation idag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!