fredag den 1. marts 2013

Min penthouse: Nu med møbler

Nu har jeg boet i min nye lejlighed i 3-4 dage og der er allerede kommet mere styr på alt end der kom på "drømmehuset" med Mathias på 3-4 måneder!
Det er en vildt hyggelig lejlighed pga. skråvæggene, det bliver lidt mere småt og intimt på en eller anden måde. Jeg har slet ikke møbler nok til at fylde den ud, men det findes der jo heldigvis råd for ;D SHOPPING! Mine søde kusiner var i IKEA for 1½ uge siden og købe en skænk/tv-bord til mig som jeg skal hente i Danmark i marts på et tidspunkt.. Så det hjælper allerede på det!

Men jeg vil lige vise lidt billeder af hvordan det så ud igår - med møblerne på plads og småting sat op. Det begynder at ligne noget. Stuen vil jeg gerne male og tapetsere en af væggene, men det haster ikke lige nu.

Køkkenets spiseafdeling
Stuen, med min nye sofa, mine 2 hundebasser, Æsel og en stjålet palme
Mit fine soveværelse. Endelig et soveværelse hvor jeg kan have plads på begge sider af sengen
Og mit sminkebord - så utroligt skønt at der var plads i soveværelset til det også!

HVAD SYNES DU???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!