tirsdag den 26. marts 2013

Min UP!oghini!

I lørdags var jeg nede på Atteviks i Växjö for at hente min nye baby-bil! Åh jeg havde været sååå spændt hele dagen, men fik besked på at bilen først kunne være klar klokken 14. Sanna og jeg var dernede allerede klokken 13 men hun skulle selv kigge lidt på bil så det passede meget fint.
Min lille bil stod ikke på sin plads i showroomet, og heller ikke udenfor, så jeg undrede hvor den mon var henne :(

Sanna og jeg fandt hendes Audi som hun var lidt forelsket i, og blev overtalt af min sælger Jonas at vi da skulle tage den ud på en lille testdrive. Så ved man jo hvad klokken har slået, og rigtig nok - 2 minutter efter vi var kørt ud fra forhandleren var hun forelsket! Så vi kunne ligeså godt lige få ordnet papirerne på hendes nye bil med det samme!! Og her er så hendes nye vogn:

"Så er det vidst din tur, Rina" sagde han - og sommerfuglene boblede rundt nede i maven. Så førte han mig hen til en lille "VIP" afdeling af showroomet, hvor der på et rødt tæppe bagved nogle VIP bånd stod noget dækket af et VOLKSWAGEN dækken. Han tryckede på fjernbetjeningen og min nye bil blinkede til mig fra under dækkenet. "Så må du jo heller pakke den ud" sagde han og jeg gik hen og trak det af for at afsløre min smukke lille UP!oghini! Ååårh hvor fed en følelse! Jonas satte sig ind på passagersædet og gennemgik alle funktionerne i min nye bil - og hvor er der meget lækkert når man opgraderer fra en bil fra 1999 til en 2013 model, baby! Jonas var så sød - og gav mig virkelig den bedste service man kan drømme om! Skal jeg nogensinde købe bil igen, så bliver det SELFØLGELIG en Volkswagen, så der kommer jeg tilbage til ham!Han kørte den ud af showroomet, mens jeg hentede mine sidste ting i Lupoen. Så byttede vi nøgler og gav hånd på en god "bilaffär" og han kørte afsted i min lille Lupoghini. Får næsten tårer i øjnene ved tanken om at jeg ikke har den mere. Den har jeg godt nok været igennem meget med. Men den får et godt nyt hjem, det ved jeg! Og nu har jeg selv fået en AWESOME lille ride. Da jeg startede motoren for første gang havde den kørt 11 km! ELLEVE KILOMETER! Det är fra fabrikken til lastbilen, fra lastbilen ind i showroomet, fra showroomet til verkstedet og tilbage til showroomet da jeg skulle hente den! ♥

Den er så skøøøøn! En bil til de næste mange år! Ja fordi omstændighederne gjorde jo at jeg checkede op på at bilen har ISOFIX på bagsædet, så der kan sættes et barnesæde i det. Om det bliver indenfor den nærmeste fremtid, eller om mange år - så er jeg i hvertfald klar!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!