fredag den 22. marts 2013

New wheels!

Det har ligget lidt og ulmet i 1-2 uger at jeg gerne ville skifte min Lupoghini ud. Ikke at jeg ikke har været glad for den, men jeg synes jeg fortjener lidt luksus, og eftersom det ikke er tidspunktet at købe lejlighed så virkede en bil som en god ide.
Dem af jer som er venner med mig på Facebook ved at jeg i sidste uge spurgte om råd - skulle jeg vælge Audi A1 eller Volkswagen Up! Her i Sverige koster de lige meget, men spørgsmålet var om jeg skulle have en fræk bil med meget lidt udstyr eller en sød bil med ALT i udstyr.

Så igår kørte jeg ned til min bilmand Jonas og fik forhandlet det sidste på plads, så jeg i morgen kan hente min HELT NYE Volkswagen Up! Den er bare blevet kørt fra lastbilen og ind i showroomet. Den er så fiiiiin!! Jeg er exciiiiiiited, for at sige det mildt. Endelig!

Hvad kan jeg sige ...

Og ja, selfølgelig kommer der billeder af min nye Up!oghini så snart jeg har nogle! Håber lidt at Sanna pigen vil tage et billede for mig i morgen, men ellers må det blive i Påsken når bilen og jeg skal på vores første roadtrip til Daaaaaanmark! Ja jeg ved det godt, jeg har været meget i Danmark men sorry - home is where the heart is!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!