tirsdag den 5. marts 2013

Weekend i DK

Mhm - jeg var hjemme i Danmark i weekenden. Fredag tog jeg tidligere afsted fra arbejdet så jeg kunne blive hentet af Janus allerede klokken 18 på hovedbanen. Vi tog ud og handle ind til lidt mad, og så legede han mesterkok. Fuldkornslinguini med mornay sauce, toppet med ruccola, cherry tomater, og et stykke saftigt laks. Mh så godt det var. Så så vi Michael Jackson dokumentaren "Bad 25", stand-up med Elias Ehlers og så Kapringen som lige havde vundet en masse priser! Og så var det bedtime!

Jeg vågnede møgtidligt lørdag og lå bare og badoo'ede lidt. Jeg er meget populær på Badoo i københavn åbenbart ;D .. Da Janus vågnede spiste vi morgenmad, kiggede på lidt inspirationsbilleder og kørte afsted til studioet: photoshoot time! Det gik skide godt. Vi startede med lidt tank-top billeder, og gik så over i skyggeleg-billede og till sidst var det klassiske fine art nude. Det første billede fik jeg allerede et par timer senere - såååååå fint! Glæder mig til at se mere fra shootet!


Efter shootet tog jeg toget op til Tannana og så kørte vi med Mads ned til Tapperbronx inden min skønne kusine Lines 18 års fødselsdag. Så vildt at hun er 18 år gammel nu! Det fatter jeg bare slet ikke! Jeg havde valgt at være driver-girl, så mens de andre drak vin og andet godt nød jeg bare at drikke cola! Jeg havde min skønne Dul som bordherre, og vi fjollede lidt!!

Søndag var bare afslapning hos mor, med en kæmpe frokost (muslinger dampet i øl og en spinat-champignon-omelett). Vi fik set video fra Tannana og Mads' snowboardtur til Frankrig. Aaarg jeg er så jaloux! Men de kommer op til mig snart og så skal vi se om vi kan finde en skibakke - jeg har ikke stået siden 1998 så let's see! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!