mandag den 11. marts 2013

Weekend med brormand & Tannana ♥

Så er jeg tilbage på pinden efter en skøn weekend med min brormand og sødeste Tannana. De var hos mig omkring klokken 22 fredag aften hvor vi spiste aftensmad (kyllinge-kasserolle med ris), og fik pustet deres luftmadras op så de kunne få lidt søvn. Jeg vågnede jo, SOM ALTID, klokken 6:30 lørdag morgon, frisk som en hejre så jeg lå lidt og puttede indtil jeg stod op, satte den fedeste Spotify playliste med engelske Disney sange på (sååå hyggeligt) og lavede "sunde pandekager" til dem. Når jeg nævner så meget om maden er det fordi min bror især går riiiiigtig meget op i kost. Han tager sin træning super seriøst og er en kæmpe inspiration for mig!

INSTAGRAM :  Rinairene

Vi fik hygget lidt hjemme og så var det afsted til skibakken Hanslöv hvor de to andre stod på board og jeg som sagt var på ski for første gang siden 1998! Yeehaw! Jeg fik kørt direkte in i Tanya si vi væltede i et kæmpe grineflip - super elegant! Og så kom jeg ned fra den store skibakke 1 gang. Det gik semi-godt - det er lige det med teknikken som driller og så var det synd for Mads og Tanna at det skulle baby-sitte mig på bakken hele tiden i stedet for at ha' det sjovt selv. Vi tog hjem, shower-hour og så handlede vi in til laks til aftensmad. Vi fik samlet min nye skænk og så var det ellers bare chill i sofaen med frugtsalat. Mums.
INSTAGRAM :  Rinairene

Søndag, same shit - vågnede klokken 6:30 men ville ikke vække de andre så jeg lå bare og surfede på telefonen. Jeg bliver mere og mere overbevist om at jeg skal ha mig en tablet. Men det må blive i en anden økonomi! Vi stod op, og jeg lavede bacon og scrambled eggs inden turen gik mod IKEA. Der var nogle ting jeg skulle ha, som er hyggeligere at handle ind med folk man kan li. Det var egentlig bare et spejl og et badeværelsesmøbel jeg skulle ha' men på almindelig IKEA-vis blev det til 1500 kroner! Jeg fatter det ikke - jeg købte bare 2 orkidéer, nogle kronelys, en lampe til gangen, en bestikopdeler, nogle plastikbøtter, et billede til væggen og to puder til sofaen. Men jeg er glaaaad, nu begynder det jo at ligne noget herhjemme ♥Det var lidt om min weekend, håber at I også havde en god weekend! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!