torsdag den 18. april 2013

Advarsel: Avezu Extensions

ADVARSEL: AVEZU EXTENSIONS ER NOGET HØ.
Jeg har testet extensions fra Avezu to gange, både lyst og mørkt og begge gange er håret "fint nok" i 1-2 uger og så bliver det tørt og uhåndterligt uanset om man køber shampoo&balsam pakken for 500kr (som virker som billige produkter med Avezu logo på).

Jeg har som konsument ret til at klage, men man får ingen hjælp. Avezu henviser mig til påsætteren, som ikke har gjort noget galt. Og så lyder løsningen at man skal "sende håret til kontrol hos Avezu" og hvis de ikke ser fejl kan man selv få lov til at betale for at det bliver testet på en labratorie.
Og fordi jeg nu advarer andre om MINE oplevelser, truer de mig med politianmeldelse.. For hvad? At være utilfreds og beskytte andre mod samme behandling?Baggrunden: Jeg fik Avezu extensions for første gang i efteråret 2012. Det var med mikroringe /cold fusion og sat i af en komplet inkompetent "påsætter" så det blev noget rod. Håret havde desuden fejl så efter at have haft det i en måned tog jeg det ud og fik lovning på et nyt sæt hår. Det hår fik jeg sat på i midten af marts og var til at starte med meget mere tilfreds med hot fusion metoden (lim). Denne gang havde jeg også den søde og dygtige påsætter Amanda.

Men håret er af DÅRLIGT kvalitet. Det er en måned siden jeg fik det i, og jeg bruger serum hver dag som anvist, deres eget shampoo og balsam og hårkur, men det er såååå tørt. Det filtrer så let som ingenting og er bare virkelig noget hø. Mærkeligt nok fandt jeg også 2 forskellige sytråde i mit hår. Det er LIMET i, men i to af totterne var der sytråd? En hvid som jeg klippede ud dagen efter jeg fik det, og en grøn som jeg har ladet sidde bare i tilfælde af at Avezu krævede bevis.

Jeg ved at extensions er "dødt" hår og kræver meget pleje, men jeg tror virkelig at firmaet bag køber dårligt hår og sælger det dyrere fordi det er i Danmark hvor der er gode penge i extensions. Jeg lader det sidde en måned til, men efter Tyrkiet skal det ud og jeg vil have et bedre mærke i. Nogle som har nogle tips omkring extensions til hot fusion, modtages med kyshånd? Måske Rapunzel of Sweden hvis nogen har testet deres nail hair (lim)?

1 kommentar:

  1. Alt hår er dødt så snart det forlader din hovedbund, så på det punkt burde der ikke være forskel på dine extensions og dit eget hår, medmindre de, som du selv tror, er i rigtig dårlig stand. Olien fra din hovedbund burde jo ikke seleaktivt gå uden om det påsatte hår. Jeg har ikke selv haft ægte extensions (kun farvet plastik) så har selvfølgelig ikke selv nogen erfaring (og kan deraf ikke komme med tips), men det lyder da vildt underligt (og i øvrigt ikke legalt) med det firma? Ytringsfrihed, right? Hold du bare fast i dit Rina! :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

Kommentarer er mere end velkomne!