torsdag den 4. april 2013

Compliments galore

Da jeg var hjemme i weekenden var det jo 2 måneder siden jeg begyndte at træne, og selvom jeg selv begynder at se ændringer kan det ikke forventes at andre gør. Men det gjorde de.
Brormand kommenterede at jeg var blevet vildt "lille", der er jo næsten heller ikke noget fedt tilbage på maven. Han komplimenterede også mine begyndende abs!


Også mor nævnte at hun så en ændring. Det var så røven hun så ændringer på. Jeg har altid haft en fyldig popo som jeg bestemt ikke er utilfreds med - der er ikke noget værre end en flad ass! Men min rumpe var måske ikke det fasteste stykke kød på mig, og havde sådan lidt et bildæk form i og med at fedtet også sad ude på siden af rumpen. Jeg er jo pæreformet af natur, dog lidt mindre efter jeg har fået los boobos. Men mor sagde at nu virkede det som at mit sidefedt var ved at forsvinde så småt og den var mere rund bagtil. Hooray - Brazilian Ass here I come!Også mine biceps begynder at blive markeret. Der er da en lille bule nu, når jeg spænder! Og nu har jeg ca 1½ måned til jeg skal ud og rejse så det er skide motiverende! Desværre skal jeg ikke rejse med BigD, meeeen det bliver i stedet en amaze-balls rejse med min skønne Sanna! Relax pool, motionsrum, all inclusive (også i alkohol!), sol og varme - det kan jo bare blive godt!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!