mandag den 22. april 2013

Fest & forår

Tilbage på arbejdet efter en dejlig forårsagtig weekend. Den startede fredag med en Studio 54 fest på Linnéuniveristetet, som jeg egentlig ikke gad til, men som viste sig at blive en skidehyggelig aften. Vi startede med at gøre os klar hos mig, kørte så ind til Henke og førfestede, så videre i en "forlæget Volvo"/limosine med pornolys og spejle i loftet.. Førfest hos et par på campus, og så afsted til discofest. Halvnøgne bartendere og folk i sjovt tøj - I'm a fan.
 

 


Da festen sluttede gik Sanna og jeg hjem til en gut for at sove, men jeg var ikke tilfreds med sovearrangementet, så forvildede mig ud i natten, fandt en taxi og sov et helt andet sted. Vågnede forvirret lørdag morgon, kørte ud og hentede Sanna og så hjem og dovne den på sofaen. Da jeg vågnede fik jeg gået mig en 5 km tur i solen og hentet min kæmpestore pakke fra Uniggardin. Et velux mørklægningsgardin, ikke så skide spændende, men måske årsag til at jeg kan sove længe i fremtiden!

Også søndag fik jeg lidt "time in the sun" med en gåtur rundt Hissö og så 1-2 timer på balkonen. Jeg blev lidt rød i ansigtet og på brystet. Så skide skønt at det begynder at være forårsvejr. Og nu er der under en måned til Tyrkiet - jeg kan næsten ikke vente.

Og så lige lidt flere billeder af mit 70s outfit:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!