onsdag den 17. april 2013

Gyserfilm i biografen

Det havde været aftalt siden sidste uge at Sanna og jeg skulle med drengene i biografen, så via facebook chatten blev det igår fastslået at det skulle være igår. Jeg hader gyserfilm og det gør Sanna tydeligvis også men hun synes vi skulle se den nye MAMA. I wonder why ...

Vi var på Stars og spise inden (mmhm, Crispy Grilled Cheese Flap Steak Sandwich - et helvede at sige men såååå god!) og så stod den ellers på biogys.
Nu er jeg nok ikke den rette at spørge om en film var uhyggelig eftersom min skræk-tærskel er vældigt lav, men jeg kan sige at jeg skreg ikke. Jeg hoppede ind i armen på Sanna eller min sidekammerat et par gange og havde min jakke over hovedet ca. 30% af filmen men ellers gik det godt. Men det er fandme scary at se gyser i biografen. Jeg fik lov til at sove hos Sanna fordi jeg vidste jeg ikke havde klaret at sove alene.. Fyyyyy ...

Men hvis du kan li gys og creepy-ass børn så se den. You will survive! Og historien bag er også ret spændende..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!