fredag den 5. april 2013

Love calculations

Og så blev det tid til endnu en af Rinas funderinger...

Jeg lå igår aftes i min seng og funderede lidt på min nuværende "love situation". Jeg er smask-forelsket men ham jeg har kastet min kærlighed efter er i en svær situation som har gjort at han har sat mig på "pause". Han har aldrig bedt mig vente på ham, det har været min egen beslutning. Jeg tog den beslutning på baggrund af at jeg tænkte logisk: han er skide skøn, og mine chancer er 50/50 - jeg får ham eller hun gør :)

Men nu 1½ måned efter er situationen anderledes. Det jeg nåede frem til igår var at nu er mine chancer dalet ret meget. Nu har han jo faktisk 4 muligheder: mig, hende, en anden eller ingen - hvilket bringer mine chancer ned på 25%. Tager i betragtning at hun har et "bånd" jeg ikke kan konkurrere med, og at der findes meget bedre andre kvinder derude er mine chancer nok nærmere nede på 10-15%.

Men hey - jeg er sgu da ikke sådan en pige man satser 10-15% på hva'? Jeg har da et godt hoved på mine skuldre, jeg er ikke helt grim (for ikke at sige semi-smuk og med en work-in-progress-men-stadig-ret-fucking-awesome krop), og så har jeg så meget livserfarenhed med mænd at jeg faktisk kan blive en rigtig god kæreste. Potentielt.

Så det jeg er nået frem til er at give ham en satsning på de samme 10-15%. Så vi skal også have nogle flere kandidater ind i billedet! I aften skal jeg have en bedre indstilling når vi skal out on the town. Jeg har blankt afvist alle mænd siden jeg blev single, undtagen BigD. Og det er da forkert. Jeg må da godt se mig lidt omkring, og lære nogle andre folk at kende. Jeg er kræsen men jeg behøver ikke være afvisende!
Så til "the good men of Växjö", det er i aften I skal vise jer fra jeres bedste side.. Let's go!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!