mandag den 29. april 2013

Morfars 80 års

I weekenden var jeg i Danmark for at fejre min skønne morfars 80 års! Den søde gamle mand..

Fredag tog jeg fri fra arbejde allerede klokken 14 og var derfor i Næstved klokken 18:30. Jeg skulle møde en "gammel" veninde og spise med hende på Vivaldi. Det var et glædeligt gensyn efter mange år, og vi fik snakket og kommet "up to date" med hinandens liv. Meget sker på et par år lader det til. Det var dejligt at se at hun har det godt, og at hun er blevet så voksen. Det har været dejligt at være en fel af hendes liv de sidste 7 år.. Wow.. Syv år..

Mor hentede mig senere på aftenen og så kørte vi hjem og jeg gik i seng. Lørdag stod den på gåtur med vovsen og så gøre os klar til fødselsdagen. Det var et hyggeligt lille arrangement, hvor alle os fætre og kusiner var placeret ved samme bord. Vi fik endda taget lidt nye fætter-kusine billeder, kusinebillede og et bror-søs billede. Jeg skal have nogle billeder af dem op i lejligheden snart så det var dejligt at se var med på idéen.

Om aftenen kørte Mads, Tanna, Julie og jeg til Faxe og spiste lidt aftensmad inden vi skulle i Biografen Kanten og se Iron Man 3. Den var fandme fed. Film SKAL virkelig ses i biografen - lyd, billede, stemning - det kan man altså bare ikke få hjemme i stuen!
Et lille fjollebillede fra bagsædet!Søndag var stille og rolig, præcis hvad man behøvede. Mads kørte mig ind til hovedbanen og jeg var hjemme i Alvesta omkring klokken 19:30.. Jeg gik over og handlede ind til mit stakkels tomme køleskab og så fladede jeg heeeelt ud på sofaen. Jeg gik i seng allerede klokken 21 og orkede ikke at stå op og træne i morges. Bad Girl - I know!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!