søndag den 7. april 2013

New in: Nelly.com

For at fejre min "nye krop" beluttede jeg mig for at købe lidt nyt tøj. Jeg tror på at jeg kan være i størrelse XS i bukser igen, så optimistisk som jeg er, købte jeg 2 par bukser og 1 nederdel på  Nelly.com i søndags.. I kan klikke på billederne for at komme direkt til produkterne, hvis I også blev fristet :p

Army bukser - fordi jeg synes det er fedt. Lyse blomsterbukser, fordi det er så fint og feminint og sommeragtigt. Og en kort peplum nederdel, fordi Charlotte har en og den er sååå fed!
Og så kom jeg mååååske til at købe de mest out-of-this-world fede flatform sko. Jeg elskede Buffalos da de var højeste mode og blev vildt glad da jeg hørte at plateau-sko kom tilbage. De her fra Fanny Lyckman for Estradeur er så rå og hardcore. De er måske lidt for vilde egentlig men fuck it! De findes også i hvide, men jeg er så uforsigtig og de ville blive hurtigt beskidte.. Så de sorte er på vej til mig!! WOOP WOOP!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!