tirsdag den 2. april 2013

Påskeweekend i det danske

Onsdag efter arbejde stod den på roadtrip i den nye bil - 350 km sydpå til DANMARK! Jeg kørte til Tanya og så nappede vi en gang running sushi - noget af det jeg savner allermest i Växjö! Så var det planen vi skulle i byen, men vi var begge trætte så i stedet "kom vi til" at snakke til klokken 3 om morgenen!

Torsdag var vi dygtige - op og træne 2 timer i Fitness World. Bagefter kørte vi ud til Mads så han kunne prøvekøre min nye dyt! Så kom vi til at småsove lidt på sofaen - det var jo hård træning vi havde haft gang i tidligere, ikk? Vi kørte hjem til Tanya igen, gjorde og klar til en girl's night out, drak lidt sjusser og tog ind mod byen. Først var vi på The Drunken Flamingo hvor vi var en masse mænds "center of attention". Vi fik snakket med nogle rigtigt mærkelige og hyggelige fyre, med de mærkeligste score-replikker jeg længe har hørt. Åh men hvor sjovt vi havde det! Efter 2 frozen daquiris var vi enige om at man måske bare skulle tage hjem. Så sjovt var det ikke! Vi gik mod Nørreport, men på vejen opdagede jeg min elskede Emil stående i en port! Fuld og glad som altid "Baaaaaaabe!!!!" skreg han og gav mig kys og kram, og en lille sving-dans i gaden! "I skal med på Hive, det er min bedste vens club - kom nu piger". Man kan ikke sige nej til Emil, så tilbage mod byen og i bedste VIP-EMIL stil kom vi forbi køen, og op i VIP afdelningen. Der kom flasker på bordet og jeg kunne ikke stå stille. Jeg tror jeg dansede 2-3 timer på toppen af Hive, og så meget så manageren spurgte efter mit nummer fordi han ville ansætte mig som danser! WTF!

Men så blev klokken 4:30 og vi smuttede hjemad igen. Vi sov hos Mads så han var sød og lave brunch til os om fredagen og køre os op til Tanya igen. Og så tog jeg mine KÆMPE-Red Bull i brug og kørte ned til mooooooar!! Vi tilbragte fredag aften med Lone, Jens og Jacob med hygge og mad. Lørdag morgen var vi ude og gå en tur med hunden og så et smut i Præstø og hente lidt småsager. Lørdag aften var jeg hos mine kusiner hvor vi lavede KÆMPE burgere og hyggede med Magic Mike og Klipfiskerne. Hold nu kæft - efter Dear John var jeg forelsket i Channing Tatum, men nu vil jeg også ha hans frække krop! Er du sindsyg!!

Søndag stod den på afslapning. Vi var alle 4 ude og gå med 3 stk. hundebasser, og det er altid skønt med en sådan gåtur når vejret er så flot. Om aftenen var mor og jeg i Næstved og spise running sushi (ja, igen!) og så var vi dygtige og IKKE købe is på vejen hjem.
Mandag var jeg inde forbi søs inden jeg skulle mod Danmark igen. Det var en lille surmule af en Marcus som kom ind fra en alt for kort middagslur, men da han så mig blev han lidt gladere. Martin bagte boller til os - mmhm.

Men så ved 4-tiden var det afsted mod Sweden. Først ind til Växjö:

Förlåt att jag skakade så, när du öppnade dörren och kramade mig. Var så nervös för din reaktion och när jag så dig var det så konstigt men bra ändå. Fick skällda på dig, som jag hade behövt - men också bekräftat att sådana känslor försvinnar inte bara (tyvärr?). Men vi mötas nog igen någon gång.

Og så ud til Sanna klokken 21 og spise hjemmelavet pizza, få sludret lidt om hvad vi hver især havde lavet i påsken inden jeg kørte hjem og i seng. Skønt skønt skønt - fik set en masse skønne folk, fik fået min bil op på 1000 km og slappet af/sovet længe. Nu kan vi lidt igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!