lørdag den 13. april 2013

Photoshoot med Daniel Johansson

I torsdags var jeg på mit første svenske photoshoot - med den dygtige Daniel K. Johansson. Jeg kørte til hans studie direkte efter arbejdet og blev mødt af Elin som er make-up artist. Den første time gik med at blive sminket mens Daniel satte lys op.

Daniel tager både digitale og analoge billeder (polaroids) så når jeg ramte en god posering blev der skreget "STOP" og så skulle jeg holde den mens han fandt et af sine analoge kameraer frem! Det var anderledes og skægt!
 Vi lavede 4 forskellige serier/opsætninger med 2 forskellige make-up looks.Efter sidste billede kunne jeg godt mærke at jeg var træt og sulten, så jeg tænkte at jeg ville køre ud og hente noget mad. Men så fik jeg set på min telefon at klokken var 22:35! No wonder jeg var træt, jeg som eeeeelsker at gå i seng klokken 21-21:30.. Men hjem og spise "et-eller-andet" i skabet, fjerne den fine sminke og i seng. Man mister tidsfornemmelsen når et shoot bare spiller. Jeg fik to stk. udskrevne billeder med hjem, pakket fint i silkepapir - og resten kan man komme til at se snart!


For mere information om Daniels arbejde kan man gå til http://dkj.se/mode

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!