fredag den 12. april 2013

Sommerplaner

Friday, friday, gotta get down on friiiiiday!! Eller jeg har en meget afslappende weekend frem for mig - spise på Växjös bedste restaurant i aften og i morgon er det Floorball turneringen. Søndag bliver nok bare SATC serien på sofaen, og en gåtur hvis jeg finder en frisk partner?

Men til emnet.. Åh hvor jeg længtes efter sommeren. Hver gang solen skinner er jeg gladere, fordi så ved jeg at vi er nærmere sommeren - bare en lille smule.
Sidste sommer, ved Hissö med Lilleman ♥
Hvert år de seneste år har jeg i foråret lavet en liste med ting jeg vil nå henover sommeren, og i år er på ingen måde anderledes.. Når vi så kommer til den anden side af sommeren (september-ish) jag jeg jo se tilbage på listen og se hvor meget jeg nåede. Min Sommer begynder 1. maj, så planerne ligger derefter..

Ud for hver enkelt plan sætter jeg et "B" hvis det allerede er planlagt (Booket)..

Jeg vil:
- løbe 4,7 km i Växjöløbet B
- ta en København-fest-weekend med Sanna B
- rejse til Tyrkiet igen B
- holde "25 års Part II" sommerfødselsdag B
- fejre midsommer på Öland/Halmstad
- holde er par dages sommerferie i Danmark
- ses med mine skønne venner og familie i Danmark
- holde et par dages sommerferie på Öland
- bade i en svensk sø
- bade i havet
- se Stockholm for første gang
- besøge min gudfar i Bruxelles B
- holde mig vågen til solopgang og nyde den i godt selskab
- danse i græsset med bare tæer
- drikke fyraftensøl med mine skønne NF kollegaer
- cykle ned til søen ved arbejdet og spise frokost med NF pigerne
- tage på roadtrip i min Upoghini - shades on, sunroof down! ♥
- blive sommerforelsket

.. Inget har ændret sig, så måske få "den bedste sommer" med dig.

Sidste sommer, i haven ♥