mandag den 8. april 2013

What did I get myself into?

Ja I tror det nok ikke, fordi jeg tror det knapt selv. Men ja - jeg har altså meldt mig til en firma-turnering i floorball (indendørs hockey med bold). Det startede som en sjov idé som Robert kom med, og nu fanger bordet jo. Så på idag i min frokostpause skal jeg spille floorball for første gang som træning, inden lørdag hvor turneringen er. Jeg er sgu nervøs! Jeg er ingen sportspige - har aldrig været det og kommer aldrig blive det! Og det er store drenge/mænd vi skal spille mod + jeg har allerede oplevet 2 personer få slået skulderen af led i en floorball kamp. Åh hvor jeg glæder mig, not!

Nå, men on the bright side så er det max 4 kampe på 15 minutter hvis vi taber alle sammen. Så lørdag klokken 9:20 starter mit Innebandy-Helvede sammen med Charlotte, Robert, Eric, Jonas og 3 smådrenge på Team NordicInk. Wish me luck, eller bare at jeg ikke brækker eller forstuver noget!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!