mandag den 27. maj 2013

Back to life..

.. back to reality. Puha det er helt mærkeligt at sidde tilbage på sin kontorsplads efter en uge med bare sove, æde, solbade, svømme, drikke og ha det skønt og varmt. Men sådan er det jo - ferie varer ikke evigt! :(

Nå men kort fortalt var det en skøn ferie - vi havde lidt overskyet 2 af dagene men kun i et par timer. Resten af dagene var det 25-30 grader og solen var skarp så jeg nåede at blive solbrændt et par gange. Men jeg er i hvertfald brunere end inden jeg tog afsted eftersom søde Mindamus kaldte mig en Brownie i morges og Louise sagde "Fan vad du är brun" som hendes første kommentar! Haha, fedt nok.. Så har det ikke været for ingenting jeg har stegt mig selv hver dag.

Torsdag aften kom Simone ned til os på hotellet. Hun er min veninde/brors ex fra Næstved som nu arbejdet som guide for Star Tour i Tyrkiet. Det var rigtig hyggeligt og hun fik øvet sig på sit svenske også - bonus for os allesammen! Vi shoppede, vandrede rundt i Kemer by og spiste lidt mad. Fredag eftermiddag tog hun tilbage til Alanya igen, desværre.

Mor hentede Sanna og jeg i lufthavnen søndag nat da vi kom hjem og jeg fik et par timer med hende igår inden vi tog hjem mod Sverige. Så det blev lige en ekstra skøn weekend.

Og nu, det i allesammen har ventet på, FOTO-SPAM!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!