tirsdag den 14. maj 2013

Duer ikke med dudes

Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg har virkelig ikke meget held med mænd for tiden. Jeg gør dem allesammen sure.
Hvis ikke det er fordi man ikke er romantisk intresseret i dem, så er det fordi jeg får sagt de forkerte ting. Altså helt ærlig, det er sgu ikke nemt. Så jeg tror bare jeg skal holde mig væk fra hankøn den næste tid..
Og det passer mig meget fint eftersom jeg stadig berarbejder den sidste kærligheds-tragedie, og har aftalt med Sanna at vi har en hardcore-single-summer-of-fun frem for os!

Jeg glæder mig bare ved tanken om at jeg snart ligger på en strand med god musik i ørerne og min skønne veninde Sanna ved min side. Ja jeg ved at der kommer til at være mænd dernede også, men jeg har lært at man IKKE skal forelske sig på en ferie. I learned the hard way, kan man vel sige ;D


Ugen står på at pakke kuffert, vaske tøj og så har jeg en voks-date. Jeg har fået vokset ben siden jeg var 14 så den del er jeg kølig overfor - men jeg skal også have taget bikini linjen. Yikes - jeg ved det ikke kommer til at være rart, men så er den bekymring væk (med et snuptag, høhø)..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!