fredag den 17. maj 2013

Kick ass!

I morges var jeg oppe og træne for 2. gang i denne uge. Regner med en aften-gåtur i aften og hvis jeg når det så en hurtig træning i morgen tidlig. Vi har gym på hotellet men chancen for vi faktisk kommer derned er jo ikke ligefrem stor! ;)


Men det går superfedt med træningen! Jeg er nu oppe og squatte med 20 kg stang. Har kun arbejdet mig op fra 12 kilo til 20 kilo på 3 måneder som ikke rigtig er så imponerende men jeg har været bange for at lave squats med stang uden en spotter, og siden jeg altid træner alene så har jeg udskudt det. Men nu er jeg igang, og håber jeg kan holde det ved lige i næste uge..

For helvede hvor jeg glæder mig .. Jeg havde en periode hvor jeg frygtede for om det ville blive en dårlig ferie med misforståelser - men fuck det. Nu er jeg opsat på at have det så sjovt som muligt. Sol, strand, pool. og gratis drinks.. Og bliver det lidt fest og ballade er det heller ikke i vejen.. Det handler jo om at ha' det sjovt og slappe af på en ferie!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!