onsdag den 8. maj 2013

Laaaaang weekend

Om ca. 8 timer går jeg på laaaaang weekend! Jeg skal lige arbejde en time over på kontoret, og så lidt mere i aften, men så skal jeg ikke arbejde torsdag, fredag, lørdag og søndag. Sweet!

I aften har jeg en middags "date", som nok skal blive hyggelig. I morgon håber jeg på sol så jeg kan sole mig lidt. Fredag formiddag skal jeg på gåturs "date" og nok spise frokost med Robert Sexypants. Eftermiddagen er endnu usikker og det samme er hele min weekend. Det er skønt - så kan jeg få pakket til min rejse til Tyrkiet! Vejret ser ikke ud som det bliver ass-kicking, men det er ligemeget så længe man er i godt selskab, riiiiight!

GOD WEEKEND TIL JER - og jeg VED hvor provokerende det er når man ikke selv har fri fredag!//Om ungefär 8 timmar har jag långhelg! Jag ska jobba en timme extra på kontoret och sen lite till i kväll men sen är det "no job thursday, friday, saturday and sunday".
I kväll har jag en "dinnerdate" som säkert ska bli trevlig. I morgon hoppas jag på lite sol så man kan sola lite. Fredag förmiddag har jag en promenad "date" och ska nog käka lunch med Robert Sexypants. Eftermiddagen er lite osäker än så länge og det samma med resten av min helg. Det er bara skönt - då kan jag packa till min Turkiet semester!! Vädret ser tyvärr inte ut som det blir kick-ass men skit samma när man har good company :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!