fredag den 28. juni 2013

BRÅVALLA Style

Så er det i MORGEN at jeg skal med mine NF-bitches på Bråvalla - Sveriges største festival. Det kan slet ikke sammenlignes med Roskilde 2006 (som ikke var det store hit for mig - hippier, svedige nætter i telt, inget bad i 3 dage, folk på stoffer og festival-toiletter..)..
Jeg glæder mig så fucking meget - og i eftermiddag skal Charlotte og jeg ud og kigge efter outfit!! Vi tænker hat, vi tænker shorts, vi tænker gummistøvler .. måske endda en kort mavebluse! Oh lord! Jeg glæder mig såååå meget - både til shopping men mest til festivalen i morgon! Shit det bliver nice..
Vi har fundet lidt inspirationsbilleder til "festival style" :På musik menuen står:

Avicii - Volbeat - Dada Life - Far East Movement - Nause - Nicky Romero

Avicii imageVolbeat imageDada Life imageFar East Movement imageNause imageNicky Romero image

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!