fredag den 7. juni 2013

Fødselsdag

Igår havde jeg fødselsdag og det var en af de bedste i lang tid. Min fødselsdag startede hos min chef Tobbe, fordi vi havde firmafest dagen inden og pludselig var klokken midnat og jeg skulle synges for! Haha, åh altid en blandet følelse at folk synger for en!
Bagefter tog vi på Deluxe hvor jeg dansede og festede lidt mere. Jeg rendte endda på BigD og vi fik mulighed for at snakke lidt sammen for første gang i 1-2 måneder. Dejligt at se ham - men hvorfor fanden skulle han være brun og lækker? Haha!
Jeg gik fra Deluxe mod Oxtorget hvor jeg rendte på Micke som fulgte mig derhjem - vi diskuterede Klarna kunder husker jeg! På Oxtorget blev jeg så fejret igen af alle drengene der indtil Johan og jeg ikke orkede mer og gik i seng.

Jeg vågnede med tømmermænd selfølgelig - men Johan var sød og hente gifler og mælk til mig og efter et bad følte jeg mig mere okay. Klokken 13:30 mødtes jeg med mine skønne NF piger: Sanna, Charlotte, Minda og Louise til Tapas-frokost på Sangria i byen. Jeg kunne ikke spise så meget fordi at kvalmen ikke var helt forsvundet, men maden var god!
Og pigerne, for helvede hvor de er skønne, havde købt en gave til mig - selvom jeg sagde de ikke behøvede gøre det. De ved hvor meget jeg elsker mine Glossyboxes så de havde lavet deres egen i lilla æske med KÆMPE guld-sløjfe: duftlys, lipglosses, selvbruner, tørshampoo, ansigtsmaske, body  butter og neglelak. Årh hvor jeg blev glad! Og som om det ikke var nok, så da vi skulle til at gå kom personalet med fine små chokoladekager som pigerne havde købt til mig! :') Crybaby!

Jeg tog hjem til Charlotte hvor vi solede os til klokken 18 og så var det hjem og i karbad, snakke i telefon med MulleMads og så se Modern Family og Glee i sengen. Peeeeeerfect!Og der var 69 som skrev til mig på Face! Haha, det är ca. 30% af mine FB venner :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!