fredag den 14. juni 2013

Forelsket

Ja der var mange som troede at det ikke skulle ske igen, men det er det. Jeg er forelsket - head-over-heels forelsket. I en tablet - fra Samsung selfølgelig. Overvejer om jeg skal købe den til mig selv i forsinket fødselsdagsgave eller om jeg skal vente og se om den bliver sat ned i pris når Tab 3'erne kommer?


Jeg ved det ikke.. Men du blev nok lidt snydt der hva'? Troede sikkert det var endnu en af mine dumme håbløse kærlighedserklæringer. Nej det duer jeg ikke til - når jeg forelsker mig rigtig meget så går det altid galt. Det er 100% hit procent på at det fucker up! Så nope - tid til mig og tid til flirt og ballade. Men ingen kærlighed. My heart is on lockdown! :p Vi må se hvad Midsommar på Sommarstrand kan gøre ved det!

GOD WEEKEND FUCKERS - siger jeg, som gik på weekend igår klokken 12 (arbejdede hjemme efter frokost).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!