mandag den 24. juni 2013

Midsommar

I Sverige er Midsommar (årets længste dag) en kæmpe højtid - meget større end Skt Hans i Danmark. Jeg var så heldig at min kollega Jonas og hans kammerater havde et extra værelse booket på Hotell Strand i Borgholm på øen Öland. Så Sanna og jeg var hurtige og springe til for nogle uger siden så vi fik det rum..
Torsdag kørte vi omkring klokken 16 og efter 2 timer var vi ved hotellet og begyndte Midsommar for alvor. Det blev til fest, dans, sjov og alkohol i 3 dage .. Jeg er super taknemmelig for mine skønne Midsommar-guider: Sanna, Jonas, Henke, Åke, Malcolm, Martin og Alex <3 p="">
Og billeder siger 1000 ord: så her er 3 minuters billeder som beskriver min weekend!! Og årets sang: Avicii - WAKE ME UP ♥

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!