mandag den 3. juni 2013

Spontan photoshoot i fredags

I fredags efter arbejde, skulle jeg forbi Daniel K. Johansson i Växjö og skrive kontrakt på nogle billeder vi tog for nogle måneder siden, og så følte han for at vi skød lidt billeder når jeg alligvel var der. Så jeg var morgen-sminket og that's it. Men billederne blev rigtig fine - meget "authentiske" kan man vel kalde dem. De er taget som polaroider så det var klar "med det samme" og efterfølgende scannet ind ..

Og så fik jeg nogle af de billeder fra det shoot vi lavede med Elin som make-up artist. Jeg skrev lidt om det shoot på bloggen før, og det kan læses her. Der kommer lidt mere snart tror jeg, men de kommer nok ind på Facebook siden i stedet for.
Disse billeder blev tager af Fotograf Daniel Johansson i Växjö.For mere information, gå til www.dkj.se

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!