torsdag den 13. juni 2013

Træning, part 3

Jeg er faktisk lidt usikker på om det her faktisk er part 3 af mine træningsindlæg, men det kalder vi det nu.
Jeg har nu trænet i 4 måneder, og det er så mellem 3 og 4 gange per uge (inklusiv powerwalks) med undtagelse af min ferieuge, som blev 30 minutter bare!

Jeg føler mig stærk og selvstændig. Og jeg kan rigtig godt li' de fysiske resultater jeg ser. Jeg er ingen fitness-dronning, men jeg er godt på vej! Jeg ved at jeg ikke er perfekt, men jeg er stolt af mit udseende..
I får lige lidt billeder her og det sidste skal I sammenlige med billedet fra sidste år (da jeg lavede 30 dages Brazilian Butt Lift)

Og så ved jeg godt at jeg ser grim og morgentræt ud på billederne, men klokken var 5:50 i morges og jeg VAR sgu træt. Derfor får i et lidt finere billede af mig fra igår hvor jeg skulle ha taget kørekortsbillede (jeg skal have svensk kørekort i stedet for det danske nu).. Og se mit fine ombre-hår jeg fik lavet i sidste uge!


Og om et par timer kommer min skønne mor, og er hos mig hele weekenden. Kan I forestille jer hvor lidt jeg gider arbejde idag? Vil bare hjem og se min mor!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!