torsdag den 27. juni 2013

Video: I'm a retard!

Jeg ved det, min familie ved det, og de fleste af mine venner ved det. Jeg er en tosse og engang imellem er jeg en downright retard!!
Et rigtig godt eksempel ser man når man ser mine to seneste Instagram-videoer (ja jeg er med på moden, du!)..

Den første er lavet med min tablet i søndags da jeg var liiiidt bagstiv efter en hård Midsommar weekend i skønt selskab. Jeg synes selv jeg er både jävla söt og sjov.. Jeg griner selv når jeg ser den så håber andre kan få et smil på læben af det?Og den næste er fra igår.. Jeg havde spillet 40 minuters badminton med Johan og som altid bliver jeg ret "kaxig" (google det, der er inget ord så godt på dansk) efter træning.. Så vi fjollede mens pulsen faldt .. Tosse 1 og 2 der..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!