søndag den 16. juni 2013

Weekend med mor

Min dejlige mor har besøgt mig fra torsdag aften til idag og det har været så utrolig skønt..
Torsdag aften hentede jeg hende på stationen og så gik vi en lille tur igennem byen på vejen hjem. Jeg lavede spinat-ravioli med ovnbagt laks, cherry tomater, ristede pinjekerner og ostesovs. Mor var vidst imponeret :) Efter maden gik vi en tur ned til ænderne og gæssene. De små gæslinger var så søde!

Fredag morgen tog vi ind til Växjö og shoppede lidt på Samarkand. Vi spiste frokost - Grafitti salat - og kørte ud til mit arbejde for at hilse på mine kollegaer. Det var fedt at vise mor hvor jeg arbejder.
Nå ja, og så var vi forbi mediamarkt og hente min fødselsdagsgave som jeg også har skrevet om i indlægget inden der her. Er stadig meget forelsket ;)

Lørdag var vi på Plantagen og købe planter til min altan. Det blev til lavendel, spanske margueritter og skovjordbær.. Vi kørte til Subway og spiste frokost inden det var hjem og plante om i krukken. Jordbær planten blev hængt op. Og nu er altanen færdig og fin, takket været min skønne mor. Vi samlede de to Ikea møbler jeg fik hjem i torsdags og nu føler mit hjem rigtig fint og hjemligt.. Om aftenen så vi SATC filmen og spiste lidt chokolade ;)

Idag tog vi fat i lidt rengøring inden mor skulle med toget hjem. Jeg fik sendt hende afsted og gik op og handle. Resten af dagen er gået med afslapning og at få sat fine ting op på mine nye hylder. Nu er jeg klar til en kort arbejdsuge inden midsommar på Öland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!