lørdag den 20. juli 2013

Åhus med Minda

Igår planlagde Minda og jeg lidt spontant at tage til Åhus idag. Ikke Århus men Åhus som er en kystby som ligger i Skåne. Vi kørte fra hende klokken 8 og var dernede efter ca. 2 timers køretur. Sådan er det i Sverige, man må køre lidt for at komme til de gode havstrande.
Vi parkerede i en skov og jeg følte mig lidt usikker på om vi var havnet rigtigt men efter 2 minuters gåtur var vi ved stranden. Åh så fint det var der med en næsten kridhvid stand og klart blåt vand..

Vi lå der i et par timer og solede os. Det var meningen vi skulle bade men jeg lover dig vandet var iskoldt! Man var næsten følelsesløs i fødderne efter 1 minut så jeg kom aldrig længere i end til knæet.
Vi gik tilbage til bilen med vores ting og gik så langs vandkanten i en halv time.

Så kørte vi ind til Åhus by, til havnen og til den berygtede Glassbåten (isbåden) .. Jeg fik en is med to kugler: hindbærsorbet og passionsfrugtsorbet med chokoladeovertræk. Fy for pokker det var godt. Mums! Vi gik langs med havnen og kiggede på millionhusene på modsat side, se billederne. Tilsyneladende har Zlatan ejet et af dem, suuuuuk.. Og Absolut Vodka fabrikken ligger i Åhus så vi legede lidt turist ;)

Så var det hjemad og vaske min lille bil. En perfekt sommerlørdag med Mindamusen ♥