fredag den 19. juli 2013

En skøn uge..

Denne her uge har fløjet afsted og været super god af rigtig mange grunde. Det første og vigtigste er mine kollegaer. Jeg er så heldig at have de kollegaer jeg har, virkelig. Uden dem tror jeg virkelig ikke jeg havde overlevet det sidste halve år. Det lyder så dramatisk men efter Mathias og Cesar og lorte-Mathias-igen har jeg været nede i kulkælderen så meget at det næsten virker surrealistisk..
Vigtigst er mine kontors-ladies: Charlotte, Minda og Louise. 40 timer om ugen har jeg med dem. De er bare perfekte på hver sin måde og vi har der awesome sammen. Ellers valgte man nok ikke at tilbringe sin fritid med dem også ..

I denne uge har Louise velfortjent ferie så hende har vi undværet men i stedet låner vi en ung herre ved navn Nikolas (tilochmed). Kemien mellem os alle er kanon og kombineret med både frokost pause og fika ude på solterassen er humøret i top. Feks. i går kørte vi på tanken efter is om eftermiddagen. Kollega-cruising i upoghinien!! 

Det er vigtigt også at nævne Julia, Zanna, Lisa, Rebecka, Emmie og Jonas.. Skønne folk som jeg også holder meget af fra arbejdet... Alle er skønne, med få undtagelser. Not worth mentioning ;)

Vejret i denne uge har været helt magisk. Sol og sommer, endelig er det kommet! Jeg har kunnet ha nederdel eller shorts på hver dag og for fandenivoldsk hvor jeg har gjort det.. Jeg er blevet fin brun og føler mig lækker.

Og så har det været en god trænings uge også. Jeg var på gymmet tirsdag, onsdag og i morges fredag.. En ben/brystdag, en arm/rygdag og en kombination i morges. Jeg føler mig så stærk og sexet. Hvorfor fanden startede jeg ikke med at træne for flere år siden? Nogen  har fotoshoot om halvanden uge og er i mit livs form. Perfekt!

God weekend fuckers  •_•)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!