lørdag den 13. juli 2013

Fredags fest

Igår var jeg rigtig øl-trængende så jeg spurgte Johan om vi skulle tage en efter job. Jeg tog med Julia til systembolaget og købe to Carlsberg  Hof (starköl, 500 ml, 4,2 %).
Det var så skønt at sidde på altanen i eftermiddags solen med en kold bajer. Jeg elsker smagen af den første øl. Omkring ved 18.30 tiden kom Mickey hjem og kort efter væltede det ind med gutter: Claes, Philip,  Anton, Andreas.. De gik igang med at drikke mens jeg lod min promille falde. Det var super hyggeligt selvom det altid kommer til at handle meget om Danmark når folk opdager jeg er derfra.. Da klokken var 23:30 vendte jeg snuden hjemad.. En helt perfekt fredag aften af de spontane sommer-agtige af slagsen.
Idag kommer hr Hoé forbi og vi skal sole lidt på denne årets sidste sommerdag som de siger. Og så senere måske finder vi locations til hans film projekt.. god weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!