torsdag den 11. juli 2013

Minda's wish: BRÅVALLA festival i billeder

Min skønne kollega Minda klagede den anden dag over at hendes favoritbloggere Louise og Rina aldrig opdaterede deres blogs mere. Og at der ikke var kommet opdateringer omkring deres Bråvalla-festival-weekend.. Dåååårligt!

So by public demand ...
SIDSTE weekend klokken 9 blev jeg hentet af The Party Skodabus og så var det ellers en 2½-3 timers køretur til Norrköping.. Det var underholdende - mig på bagsædet mellem Charlotte og Julia og med Louise som chaufør og Minda som co-pilot! Vi gjorde et stop undervejs på en meget fin tankstation for tissepause og lidt mad.

Omkring klokken 13:30 ankom vi til den lejlighed vi havde "lejet". Den tilhørte en venlig politimand som skulle patruljere på festivalen. Så vi fik en 120 kvm herskabslejlighed og en seng hver! Så det blev lidt party party (som man ser på min Instragram - piiiiinligt) og sminkning inden vi tog mod festivalen ved 16-tiden.. Vi så:
Nicky Romero
Dada Life
Volbeat
Nause
Avicii <3 p="">
Det var rigtig mudret og da det begyndte og regne senere på aftenen var vi meeeget glade for at vi havde købt regnslag i JULA! Mine sko var sort/pink da jeg tog derud, de var lortebrune da vi kom hjem..

BILLEDESPAM


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!