tirsdag den 16. juli 2013

My Netflix Addictions

Den dummeste (og bedste) jeg har gjort de sidste par uger er at skaffe Netflix! Tak, Louise! Jeg startede med at se Modern Family bare. Jeg elsker den serie - den er så sjov og alle personerne er så skønne og ægte på en eller anden måde. Gloria er all-time favorite og måske grunden til jeg er gået lidt i latina-mode.. Men jeg har set alle sæsoner på Netflix nu :(Så kom jeg på at jeg kunne se mere Glee (startede med sæson 1 da jeg boede med Mathias), og det er jo så fantastisk en serie også. Jeg ved der er mange Glee-haters derude men jeg er en fan! Så der er jeg godt inde i 2. sæson tror jeg. Elsker at der er musik og dans i den, og at det er moderne musik meget af det. Plus man lærer nye sange at kende også.

Og min seneste addiction er "Orange is the New Black". "Alltså det är så himla bra!" som Minda sagde! Det er virkelig en fed serie - ret barsk og grafisk men virkelig fed. Jeg blev grebet af den så jeg "kom til" at se hele 1. sæson på 5 dage .. Og nu siger de at anden sæson ikke kommer før næste sommer! Nooooooo!!!


Så nu behøver jeg et fix! Jeg har ikke mer MF og ikke mere OITNB :( Jeg begyndte på en anden serie i går aftes men det var ikke så fangende, så jeg tror jeg skal hente Wattapp og begynde at læse 50 Shades serien. Jeg elsker virkelig at læse og savner det. Det er noget af det bedste ved at være på ferie i udlandet - 7 dage med boglæsning ved poolen! Det har jeg jo allerede overstået i år, så må heller begynde at varme op til efterårs- og vinterlæsningen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!