onsdag den 31. juli 2013

Photoshoot video

I mandags startede min første ferieuge, endelig!! Jeg tog ind til søster klokken 8 og spiste lækker morgenmad med hende, Marcus og Martin. Så kørte vi ind til den Blå Planet og gik runden derinde. Det var rigtig flot derinde og der var mange sjove ting at se men det gik for hurtigt. Vi spiste frokost på Kaffka, legede lidt hjemme (Marcus og jeg), og så spiste vi lækker chili con carne til aftensmad. Jeg tog et smut ud forbi Chry et par timer og sov så hos Mads.

Tirsdag var det op og til Photoshoot med den skønne Janus (www.covermodel.dk) med Chry som assistent. De klarede det begge to awesome, især da vi startede med et VMAX shoot i et værksted med 3 unge fyre som skulle arbejde. Lidt distraherende med en tøs i bikini som kravler rundt på cementgulvet... Vi var også på stranden og i en forladt lagerbygning. Glæder mig til at se billederne - har fået 4 stk. her til morgen og en video..

Videoen skal I se - jeg så den igår aftes med Mads og vi sad bare måbende.. Jeg er jo fucking charmerende altså - jeg burde faktisk kunne opnå noget inden for model-slash-acting :D Det er en helt ny side af mig jeg ser ... shit! Stor skærm og HD anbefales! :p


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!