fredag den 12. juli 2013

Why so serious?

Jeg er ikke seriøs, jeg har bare haft en lorte to-ugers periode som nu allerede ser meget bedre ud! Hjertet er en mærkelig ting - jeg fatter stadig ikke at når man bliver såret emotionelt at man så oplever fysiske smerter.
Sidste uge havde jeg det som om jeg havde slugt en sten - ondt i det nederste af maven hele tiden.. Og den her "grådkvalthed" hvor man hele tiden føler man er på grænsen til at bryde ud som et tåre-springvand.. Det er jo helt sygt.

Anyways, jeg løste det.. I'm tough like that. Og så kom jeg tilbage i træningsmønstret efter en orke-løs uge (kom SLET ikke op og træne, fy føj, fy!). I denne uge trænede jeg tirsdag, torsdag og i morges..

Og nu er det bare et par korte uger til ferie! Glæder mig så meget. Første uge er allerede næsten helt booket med skønne folk! Skal også have tid til at slappe af, men vi må se om jeg skal tage et par ekstra dage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!