tirsdag den 13. august 2013

Kronborg og Louisiana

Min sidste ferieuge var mere afslappende og rolig end den første. Tirsdag spiste jeg frokost med Thomas på Vivaldi i Karrebæksminde. Det var som altid en fornøjelse at få nogle timer med Tomtom, men de gik alt for hurtigt.
Resten af ugen stod på hygge med mor. Torsdag lokkede vi så også min kusine Line med da vi tog på kulturmagasinet til Kronborg og Louisiana. Det var rigtig hyggeligt og sjovt at se noget så storslået som de kongelige boede i for mange år siden. Slottet har en spændende historie og at gå rundt deroppe havde en særlig stemning. Line og jeg var lige nødt til at danse lidt Lanciers i den store dansesal ;)
Bagefter var vi på Louisiana, som ikke var så spændende for Line. Lidt for meget kultur på en dag för hende. Jeg kan godt li' museer, og har blandt andet været på Aros i Århus med Isabel i 2011 og med mor på Arken sidste år. Jeg synes kunst er sjovt, mærkeligt og spændende. Der er meget mærkeligt men det er jo sjovt at se hvordan kunstnere viser deres tanker.

Og så billedespam ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!