onsdag den 28. august 2013

Rejser om en uge

Nu er der kun lidt over en uge til at jeg og moar skal ud og rejse! Vi skal til Bruxelles og besøge min gudfar Søren og hans søde hustru Paz.. Det bliver så godt at komme væk en weekend til noget helt andet end Danmark og Sverige. Jeg skal måske lige prøve at støve mit franske af inden da, fordi som jeg husker det er det bare fransk og flamsk som de forstår sig på dernede.
Godverdomme!!

Men jeg glæder mig til at se Søren og Paz, og til at hygge med mor hele fredagen. Jeg håber vi får tid til belgisk øl, belgisk chokolade, måske Hard Rock Café på Grand-Place, og hvis der blev tid til RIGTIGE Mussels from Brussels med pommes og mayo så havde det da bare været prikken over i'et!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!