mandag den 26. august 2013

Rinas funderinger: Det dummeste jeg gør ..

Det dummeste jeg gør er nok noget som rigtigt mange folk gør.. Jeg har nemlig tendens til at sætte mine forventninger til andre mennesker for højt. Det lyder som om at jeg ikke stoler på nogen eller hader alle og sådan er det slet ikke. Der er heller ikke sket noget specielt for at fremprovokere det her indlæg (.. eller næsten ikke..) ..

Men det er sådan noget som at man forventer at folk har samme forventninger til vores relation som jeg har. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har knyttet mig til ÉN veninde for så at finde ud af at hun slet ikke så vores venskab som ligeså vigtigt som jeg gør/gjorde. Det gør rigtig ondt, og er nok grunden til at jeg prøver at undgå at have "nære veninder" udenfor min familie og f.eks. undtagelsen Christina. Lige med Christina, som er min ældste (og samtidig yngste, ironiskt nok) veninde, har jeg kendt hende i 8 år og vi har været bedsteveninde, uvenner, veninder, uvenner, bedste veninder, uvenner, veninder og så en periode uden kontakt overhoved. Hun ved at når jeg har mine flip så er fordi man står min virkelig nær - det er kun med mine nærmeste at jeg føler at jeg kan "tillade" mig at flippe ud. Måske fordi jeg tror på at "elsker man nogen så elsker man alle sider, også de dårlige".. Men hun er så speciel for mig og jeg håber virkelig at vi ENDELIG er blevet modne nok (læs: JEG er) til at ikke lade bagateller skille os ad. <8 p="">
Men også i forhold til fyre - man møder en fyr, og synes om ham og han virker som om han synes om mig. Men så er det tilsyneladende ikke mere end sex han er intresseret i, og får han ikke det (pga. min 10-date rule :p) så mister de interessen. Jeg skal derfor ikke sætte mine forventninger til fyre derop hvor de ikke hører til. Man skal måske også lige gøre noget så crazy som at lære dem ordentligt at kende inden man planlægger mere end en uge frem.

Min mor mindede mig om det her i går da jeg brugte min powerwalk-tid på at sludre med hende. Hun har så evigt ret - jeg har rigtig mange fejl, men lige den er nok den som har såret mig allermest i mit voksenliv.. Man kan ikke stole på andre end sig selv, når alt kommer til alt. Det lyder pessimistisk, hvilket jeg prøver at undgå, men jeg synes mere det er realistisk. Vi er allesammen egoister i sidste ende, og selvom man kan være et godt menneske og sætte andre først så vil der komme en situation hvor du SKAL vælge dig selv først, og så sårer man måske andre ..

Det var lige en mandag-morgen fundering, som jeg ville dele med jer..
Og ja jeg ser lidt små-emsig ud, fordi jeg har fået fucking horn i panden!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!