fredag den 30. august 2013

Sommerønsker opnået?

I april måned skrev jeg en liste over ting jeg gerne ville nå mens det var sommer - og nu hvor sommeren langsomt ebber ud synes jeg at jeg vil kigge på den liste. Fik jeg nået alt det jeg ville?

Jeg ville:
- løbe 4,7 km i Växjöløbet   CHECK!
Det var vildt fedt at jeg faktisk klarede Växjö løbet helt uden træning. Min tid var på 37:04 som på ingen måde er OMG, men jeg er skide stolt!
- ta en København-fest-weekend med Sanna

- rejse til Tyrkiet igen   CHECK!
Det var helt perfekt at starte sommeren med en uge i Tyrkiet. Dog er det synd når man rejser med en der sover til 9-10 hver dag når man selv vågner klokken 7-8. Så det skal man nok lige tænke over en anden gang ..

- holde "25 års Part II" sommerfødselsdag   CHECK!
Det blev ikke helt som jeg havde regnet med. Ingen stor fest blev det, men dagen inden havde vi fest med arbejdet så det fik jeg på en måde alligevel. Og på selve dagen havde jeg spurgt mine 4 girls om de ville med på Sangria og spise Tapas - og læs her hvad de gjorde..

- fejre midsommer på Öland/Halmstad   CHECK!
OMG den fedeste weekend ever. Hold nu kæft det var sjovt! Vil man læse mere om min Midsommer weekend kan man se indlæget her.

- holde er par dages sommerferie i Danmark   CHECK!
Faktisk blev det 2 uger i Danmark og det var lige akkurat den rigtige ferielængde. Man fik tid med en masse skønne og savnede mennesker men nåede også at savne Sverige og livet deroppe.

- ses med mine skønne venner og familie i Danmark    CHECK!

- holde et par dages sommerferie på Öland   SEMI-CHECK!
Eftersom Midsommer ligger i slutningen af juni og vi var der torsdag til søndag vil jeg sige semi-check på denne her. Jeg skal så meget tilbage næste år!
- bade i en svensk sø   CHECK!
Johan og jeg var ude ved Hissö en dag i juni tror jeg og der dyppede jeg tæerne. Det har slet ikke været varmt nok til at go all in!
- bade i havet   CHECK!
Jeg badede i havet med Minda da vi var i Åhus - det var måske 10 grader eller sådan noget så jeg gik bare i til knæene. Læs om vores Åhus tur her.

- se Stockholm for første gang

- besøge min gudfar i Bruxelles   CHECK, om en uge!

- holde mig vågen til solopgang og nyde den i godt selskab

- danse i græsset med bare tæer   CHECK!

- drikke fyraftensøl med mine skønne NF kollegaer   CHECK!

- cykle ned til søen ved arbejdet og spise frokost med NF pigerne

- tage på roadtrip i min Upoghini - shades on, sunroof down! ♥    CHECK!
At køre fra Sverige til Danmark er alligevel et roadtrip på 3-4 timer og den tog jeg tur-retur. Det var godt vejr den ene vej så der var soltaget åbent og solbrillerne på ihvertfald!


- blive sommerforelsket .. maybe I did!
Endnu en gang blev man snydt af Mathias - som så var mig utro med sin nye tykke, blonde, meget UNGE Linda, som nu er hans kæreste. Men der var jeg forelsket kan man sige. Og så har der været små-crushes her og der - gamle flammer der blussede op i Danmark og nye flammer som måske stadig brænder ...


Så alt I alt nåede jeg 14 ud af 18. Det er jo ret godt - og som bonus var jeg også på festival med tøserne - BRÅVALLA! Så det har været en rigtig god sommer med en masse fede minder som jeg håber at kunne leve på når nu det bliver koldt og trist...

TAK FOR SOMMEREN 2013 alle jer som gav mig et smil på læben i år <3 b="">

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!