mandag den 19. august 2013

Svenske traditioner: Kräftskiva

Fredag aften inviterede Jonas mig lidt spontant til Kräftskiva lørdag. Det var jo også Jonas som vi festede med til Midsommar så han er vel blevet lidt min svensk-lærer :p Lærer mig at blive svensk..

Anyway klokken 16 mødtes jeg med ham ved hans lejlighed og så kørte vi ud til Henkes forældres hus i Sandsbro. Det var Henke, Tiian, Martin, Jonas og Elin.. Da vi kom sad drengene allerede i jacuzzien med øl. Martin havde sin kæreste Elin med, og hun var jo heldigvis en rigtig sød tøs. Maden blev anrettet og så var det igang med at pille krebs og rejer, spise oste-pie (Västerbottenpaj), salat, pølser (ikke en tradition, men vi skulle jo ha' mere kød!), brød og hvidløgssmør. Det var riiiigtig godt! Og så var der jo også snaps, hvilket forklarer hvorfor resten af aftenen er lidt uklar for mig.. Men hvad Jonas kunne fortælle mig dagen efter er jeg nok ret glad for jeg ikke husker det. Haha!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!