mandag den 16. september 2013

After-work i fredags

Svenskerne har lært mig en fantastisk tradtion som hedder After-Work, eller AW. Det er sikkert også noget vi gør i Danmark men aldrig på de arbejdspladser jeg har haft.

I fredags havde vi en AW med 11 fra arbejdet og 4 udefrakommende. Vi var på Stars (and Stripes, en sportsbar i Växjö) og fik mad og drikkevarer. Det bliver bare så dyrt at drikke alkohol i Sverige så min regning sneg sig op på 600 kr for en pastaret, en stor øl, 2 drinks og en redbull. Nå men vi gik så videre til Lagerlunden og sad der lidt indtil vi gik på clubben Grace. Der blev danset og snakket med nye mennesker (fandt en lille lækkerbidsken som jeg snakkede med en halv times tid inden han forsvandt) .. Der var shots (Tak til Isak for tequilashot og Vincent for Fishermans!) - og jeg som ikke skulle blive fuld. Pyfåfyffer! Ved 1-tiden travede jeg mod min sleepover-destination og vågnede heldigvis uden tømmermænd. Halleluja!
Billedet er lånt fra Charlottes instagram - Sanna, mig og Charlotte ♥

Lørdag var det 21 grader så det var åbent soltag og TRUMPSTA på anlæget!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!