mandag den 9. september 2013

Bruxelles: Torsdag & fredag

Torsdag klokken 14 forlod jeg arbejdet, kørte hjem og satte bilen og hoppede på toget mod lufthavnen. To timer senere var jeg i CPH Airport, mødtes med mor og fik småshoppet lidt i lufthavnen inden vi tog flyet mod Bruxelles. Mor og jeg så Graham Norton show på min tablet på vejen ned, hold nu kæft hvor er det stadig sjovt!!!
Det var 30 grader da vi kom derned - py for fyffer!! Søren hentede os og vi kørte hjem til ham og Paz for at smide baggagen, skifte sko og så ned til den lokale italienske restaurant for lidt middag.. Det var så hyggeligt!! Vi delte en tiramisu som desert som havde en eftersmag af Speculoos (en kiks vi altid spiste da vi boede i Belgien).. mums!
Fredag var mor og jeg "on our own" det meste af dagen så vi tog 2 timer om morgenen til at spise morgenmad, tage bad og gøre os klar inden vi tog en gåtur ned til Berlaymont bygningen hvor min far arbejdede en kort periode for maaange år siden. Her tog vi en vand på en café inden vi mødtes med Hanne til frokost på La Riviera på Franklinstraat. Det var så hyggeligt at se hende igen efter snart 9 år. Der blev tid til lidt catching up og god rucola-parma pizza inden hun gav os in lille insider-tour i Berlaymont bygningen. Meget VIP!

Mor og jeg hoppede i metroen (en meget beskidt oplevelse) og ind til De Brouckere og shoppede lidt på Rue Neuve. Det var ikke meningen jeg skulle købe noget men i Zara fandt jeg en vinterjakke to die for, så jeg var nødt til at eje den. Køber man den nu kan man få hvad man vil ha' i stedet for at vente til det bliver kold og det gode er udsolgt. Vi nåede også lidt en "lille is" på Häagen-Dazs - en Salty Caramel Sundae. MUMS!! Selv den havde en smag af Speculoos !!
Så var det tilbage til Schumann stationen og mødes med Søren og Paz på en pub som hedder Kitty O'Shea hvor nogle af fars venner mødtes med os for at snakke gamle dage. Jeg kan ikke rigtig huske nogle af dem (det er 18 år siden vi flyttede, trods alt), men det var sjovt at se dem. Enkelte ansigter var alligevel bekendte. Så kørte vi till Uccle hvor Tom og Carmen bor fordi der var jo landskamp - Danmark vs. Malta. Vi så den, fik pizza og hyggede i et par timer. Så var jeg ellers GODT træt så det var hjem og i seng.

Hvad vi lavede lørdag og søndag skriver jeg om i morgen :) Stay tuned!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentarer er mere end velkomne!